Polityka prywatności

Oświadczenie o prywatności i plikach cookie
lakea.nl odpowiada za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z tym oświadczeniem o ochronie prywatności.


Dane kontaktowe:
Witryna: https://lakea.nl

Adres: Rozenstraat 25, 4511 HA, BRESKENS, Holandia

numer telefonu: +31657630396

Pan D. Gijs jest inspektorem ochrony danych w lakea.nl. Oficjalnego można się skontaktować przez [email protected]

Dane osobowe, które przetwarzamy
lakea.nl przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub sam je udostępniasz.

Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:
- Imię i nazwisko
- Dane adresowe
- Adres e-mail
- Informacje o twoich działaniach na naszej stronie internetowej
- Dane na temat zachowania podczas surfowania w różnych witrynach (np. Ponieważ ta firma jest częścią sieci reklamowej)
- Przeglądarka internetowa i typ urządzenia
- Numer konta bankowego


Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy
Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy są młodsi niż 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik jest starszy niż 16 lat. Dlatego zalecamy rodzicom, aby być zaangażowane w działania online swoich dzieci, aby zapobiec które zbierają informacje na temat dzieci bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe bez zgody małoletniego, prosimy o kontakt poprzez [email protected], usuniemy te informacje.


W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe
lakea.nl przetwarza twoje dane osobowe w następujących celach:
- Obsługa płatności
- Aby móc wysłać wiadomość e-mail, jeśli jest to konieczne, aby móc wykonywać nasze usługi
- Dostarczać tobie towary i usługi
- lakea.nl przetwarza również dane osobowe, jeśli są do tego zobowiązane przez prawo, takich jak dane, które musimy dla naszych rozliczeń podatkowych.


Zautomatyzowane podejmowanie decyzji
lakea.nl nie podejmować decyzje na podstawie automatycznego przetwarzania przypadkach (znacznych) może mieć wpływ na ludzi. Są to decyzje podjęte przez programów lub systemów komputerowych bez konieczności człowieka (np pracownikiem lakea.nl) pomiędzy. lakea.nl nie używa tych programów lub systemów komputerowych.


Jak długo przechowujemy dane osobowe
lakea.nl zachować swoje dane osobowe nie dłużej niż jest to bezwzględnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których dane są zbierane. Korzystamy z następujących okresów przechowywania następujących (kategorii) danych osobowych:

dane osobowe> 1 rok, chyba że wskazano inaczej> administracja
Personalia> 1 rok, chyba że wskazano inaczej> administracja
Adres> 1 rok, chyba że wskazano inaczej> administracja
I tak na> 1 rok, chyba że podano inaczej> administracja


Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim
lakea.nl wyłącznie do osób trzecich jedynie wtedy, gdy niezbędne do realizacji naszej umowy z Tobą lub spełnienia obowiązku prawnego.


Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy
lakea.nl wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Cookie to mały plik tekstowy na pierwszej wizycie na tej stronie będą przechowywane w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona. lakea.nl wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one, że witryna działa poprawnie i że na przykład zapamiętane są preferowane ustawienia. Te pliki cookie są również wykorzystywane do poprawnego działania witryny i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy ciasteczka, które śledzą twoje nawyki przeglądania, abyśmy mogli oferować spersonalizowane treści i reklamy.

Podczas pierwszej wizyty na naszej stronie poinformowaliśmy Cię o tych ciasteczkach i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie.

Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając swoją przeglądarkę internetową, aby nie zapisywała plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje zapisane wcześniej w ustawieniach przeglądarki.

Dla wyjaśnienia: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Pliki cookie są również umieszczane na tej stronie przez osoby trzecie. Są to na przykład nasz twórca witryn i / lub firmy mediów społecznościowych. Poniżej przeglądu:

Facebook

Edytor Strato

Analityka Google

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane
Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Ponadto masz prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwiać się przetwarzaniu twoich danych osobowych przez jezioroa.nl i masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które posiadamy w Twoim komputerze, do Ciebie lub innej wymienionej przez Ciebie organizacji.

Możesz przesłać prośbę o dostęp, korektę, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub prośbę o anulowanie Twojej zgody lub sprzeciwu wobec przetwarzania twoich danych osobowych na [email protected]

Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii swojego dokumentu tożsamości wraz z żądaniem. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa czytelna maszynowo, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer służbowy (BSN) czarny w tym egzemplarzu. Ma to chronić twoją prywatność. Odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni, na twoją prośbę.

lakea.nl chciałby również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzoru, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tipons

 

W jaki sposób chronimy dane osobowe
lakea.nl poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie kroki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanym modyfikacjom. Jeśli masz wrażenie, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z nami poprzez [email protected]

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Czy to akceptujesz? Czy to w porządku? Tak Nie Więcej informacji na temat plików cookie »